‘Top-Gear’-vært Lægger sig fladt ned efter royal sviner.

Jeremy Clarkson har skrevet en lang undskyldning for den klumme, han skrev.

Den tidligere ‘Top-Gear’-vært Jeremy Clarkson blev en noget upopulær mand, efter at han svinede Meghan Markle til i en klumme i ‘The Sun’ i december måned.

Efterfølgende har avisen undskyldt og fjernet klummen, men den undskyldning har hverken prins Harry eller Meghan stillet sig tilfredse med, men kalder den i stedet for et pr-stunt.

TV-værten har lagt sig fladt ned, og har i en lang smøre på Instagram skrevet undskyld til parret.

“Jeg er virkelig ked af det. Hele vejen fra mine fødder til mit hoved. Det er mig, der rækker hænderne op,” skriver værten blandt andet i sin offentlige undskyldning og fortsætter:

“Jeg sagde, at jeg var forbløffet over, hvad de havde sagt på tv, men at det sprog, jeg havde brugt i min klumme, var skammeligt, og at jeg var dybt ked af det,” skriver han på Instagram.

Det viser sig nemlig, at det royale par ikke kun er sure på den tidligere ‘Top-Gear’-vært på grund af klummen om Meghan Markle, men meget mere end det.

‘Den 25. december 2022 skrev Clarkson udelukkende til prins Harry, hertugen af Sussex. Indholdet af hans korrespondance var markeret ‘privat og fortroligt’, skriver parret ifølge Sky News via deres talsperson og fortsætter:

‘Mens en ny offentlig undskyldning er blevet udstedt i dag af hr. Clarkson, er det, der mangler at blive behandlet, hans mangeårige mønster med at skrive artikler, der spreder hadefuld retorik, farlige konspirationsteorier og kvindehad,’ skriver parret blandt andet.

Se hans Instagram opslag her: