Det populære rockband bringer en trist nyhed til deres tusindvis af fans

The Minds of 99 er et af de mest populære bands i Danmark. Derfor er de også booket ind hos flere af de største festivaler i landet. 

Desværre bliver bandet ikke fuldtallig, når de drager ud på deres festivalsturné. 

Det skyldes, at bandets trommeslager, Louis Barnholdt Clausen, er blevet ramt af en akut midlertidig høreskade. Det betyder, at han er blevet forhindret i at optræde. 

Det afslører det danske rockband i et opslag på Instagram. 

“Efter en øver for nogle uger siden fik jeg en underlig fornemmelse i ørerne, så jeg tog til ørelægen,” lyder det fra Louis Barnholdt Clausen i opslaget. 

“Der var heldigvis ingen tegn på fysiske skader i øret, men der var ingen tvivl om, at mine ører er blevet udsat for en overbelastning.” 

Han fortæller, at det ikke er nemt for ham, at han må give afkald på sommerens koncerter. Han skriver, at det er ‘underligt’ for ham, at han ikke skal stå på scenen med resten af bandet. 

Er du en blandt mange danskere, der glæder dig til at opleve The Minds of 99 på en af de danske festivaler, bliver du heldigvis ikke skuffet. Louis Barnholdt Clausens høreskade betyder nemlig ikke, at koncerterne bliver aflyst. 

Derimod har bandet været hurtige til at finde en afløser, som kan dække ind for Louis Barnholdt Clausen, indtil han igen er klar. Afløseren er Rasmus Littaur, som ifølge bandet var Louis Barnholdt Clausens førstevalg. 

“Rasmus er en meget karakteristisk og fantastisk trommeslager. Han var Louis’ og vores førstevalg, og vi er pisse heldige med, at han kan spille alle shows denne sommer, indtil Louis er tilbage,” lyder det på Instagram. 

Til slut skriver de også, at Rasmus har været ven af bandet længe. Derfor mener Louis Barnholdt Clausen heller ikke, at det ville være muligt at finde en bedre afløser til sommerens koncerter, mens han selv tager den med ro.