Nu bekræfter det britiske kongehus hvad Kate har foretaget sig den seneste tid.

Efter en periode med genoptræning væk fra offentligheden, er Kate Middleton nu tilbage i arbejdstøjet, hvilket Kensington Palace har bekræftet.

Den 42-årige Prinsesse af Wales begyndte stille og roligt at genoptage arbejdet i begyndelsen af februar, hvor det blev rapporteret, at hun forberedte sig på sit comeback ved at arbejde hjemmefra i sengen, ifølge kilder tæt på det kongelige.

Kate Middleton har dog udvidet sit fokus udover blot at vende tilbage til arbejdet; hun har dedikeret sig til sit projekt om de tidlige år for at fremme velfærden for nyfødte.

Læs også: Berørt Hilda Heick reagerer: Fik den frygtelige besked i morges

Som mor til tre har hun aktivt engageret sig i Royal Foundation Centre for Early Childhood’s (RFCEC) Shaping Us-kampagne, som har modtaget “overvældende positive” tilbagemeldinger fra det studie, hun initierede, oplyser paladset.

Projektet er blevet beskrevet som hendes “livsværk” i genoptræningsperioden.

“Prinsessen har løbende modtaget opdateringer gennem hele forløbet,” udtalte en talsperson fra paladset til Telegraph.

Det skriver NY Post.

Middletons vej tilbage har dog ikke været uden udfordringer.

Hendes fravær har ført til spredning af flere konspirationsteorier, især efter offentliggørelsen af et redigeret billede i anledning af UK Mother’s Day, som blev tilbagekaldt fra de store pressebureauer.

Læs også: Lars Ranthe afslører: Det har ‘Badehotellet’ betydet for ham

Desuden blev tre ansatte ved London Clinic – det private hospital, hvor Middleton blev opereret og tilbragte to uger til genoptræning – undersøgt for et muligt databrud relateret til prinsessen.

Hospitalets CEO har udtalt, at der vil blive taget nødvendige skridt i forhold til det påståede brud.

Middleton, som nu opholder sig i Adelaide Cottage i Windsor, blev for nylig set på en lokal gårdbutik sammen med William.

Kensington Palace har i lyset af Middletons helbredsudfordringer været i kontakt med hendes 30 velgørenhedsorganisationer for at udskyde planlagte arrangementer.

Det forventes ikke, at Prinsessen genoptager sine offentlige forpligtelser før efter påske, den 31. marts 2024.