Kong Charles havde ikke meget at sige, da han blev spurgt om, hvorvidt han havde set prins Harry og Meghan Markles nye dokumentar.

I lang tid er der mange, der har gået og ventet i spænding på at se den nye dokuserie, der handler om prins Harry og Meghan Markle – samt deres exit fra det britiske kongehus.

LÆS OGSÅ: Kong Charles indfører forbud: Nu må det ikke længere spises

De første tre afsnit af serien, der blot har fået navnet ‘Harry & Meghan’, fik premiere torsdag, men det viste sig relativt hurtigt, at de ikke var helt så sprængfarlige for det britiske kongehus, som mange havde regnet med, at de ville være.

Til trods for dette, så betyder det dog ikke, at der i det britiske kongehus er stor glæde over, at dokuserien er blevet til.

Det er i hvert fald det indtryk man får af, hvordan kong Charles ser på det. Han havde nemlig ikke lyst til at kommentere på den nye dokuserie, der er blevet offentliggjort på Neflix.

“Deres Majestæt, har de set dokumentaren?« lød spørgsmålet fra pressen til kongen torsdag, men han havde ikke lyst til at svare, og valgte ganske enkelt at ignorere det.

LÆS OGSÅ: Efter syv år: Nu er det slut for Trevor Noah

I stedet for at svare på spørgsmålet, besluttede kong Charles sig blot for at vinke til de fremmødte, hvorefter han trådte i King’s House i London, hvor han var på officielt besøg.