Kong Charles har sendt en rørende hilsen til sin afdøde mor, dronning Elizabeth II.

I år har kong Charles holdt sin første juletale nogensinde. Det er en opgave, der i mange år har været overladt til hans mor.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan langer ud: Det er et PR-stunt

I talen sendte han da også en særlig hilsen til sin afdøde mor, der gik bort i september i en alder af 96 år.

“Julen er en særligt gribende tid for alle os, der har mistet kære. Vi mærker deres fravær under hver eneste tradition i julen, og vi husker dem i hver en kærlig stund,” sagde han i talen ifølge B.T.

Ikke nok med det, så havde han også valgt et helt særligt sted at holde talen, hvilket også var en hilsen til dronningen.

Talen holdt han nemlig i St George’s Chapel i Windsor. Her blev dronning Elizabeth stedt til hvile sammen med sin mand, prins Philip, der døde sidste år.

Kong Charles sendte ikke kun en hilsen til sin mor, men også til de mange briter, der tænkte på ham i perioden efter hans mors død.

“Jeg bliver mindet om de dybt rørende breve, kort og beskeder, som så mange af jer har sendt min hustru og mig, og jeg kan ikke takke jer nok for den kærlighed og sympati, I har vist hele vores familie,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Stjerne afslører: Mistede Bond-rolle til Daniel Craig

“Vi skylder hende (dronning Elizabeth, red.) den mest dybfølte gæld, nogen familie kan skylde deres mor: for hendes kærlighed, hengivenhed, vejledning, forståelse og eksempel,” lød det også.