Nu er der kommet en pris på stridighederne.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der har været noget intens drama mellem brødrene Seebach gennem det sidste stykke tid. 

Nu viser det sig, at Nicolai Seebach står over for et stort økonomisk tab efter bruddet med sin bror Rasmus Seebach, som har frataget ham adgangen til deres tidligere fælles og yderst profitable musikvirksomhed. Denne udvikling markerer et afgørende vendepunkt i Nicolais karriere og økonomi, idet han nu må søge nye indtægtskilder.

Det skriver SE & HØR

Virksomheden, som brødrene Seebach drev sammen, har siden sin oprettelse den 16. december 2014 været en sand indtægtskilde, med et overskud på over en million kroner allerede i sit første år. Over de første syv år akkumulerede firmaet et imponerende årsresultat på mere end 26 millioner kroner, svarende til et gennemsnit på over 3,7 millioner kroner årligt.

Læs også

Nu har Keld og Hilda sat millionvillaen til salg: Se den her

Virksomheden oplevede dog et markant fald i indtjeningen i regnskabsåret 21/22, som endte med et underskud på næsten 6,5 millioner kroner.

Det er ikke længe siden, at Rasmus Seebach overtog fuld kontrol over virksomheden, hvilket efterlod Nicolai udenfor og afskåret fra den mængde indtægter, der tidligere var en fast del af hans økonomi. Familien Seebach er nu splittet, og konflikten har haft vidtrækkende konsekvenser.

Til trods for det økonomiske tab og familiefejden, ser Nicolai Seebach fremad. Han har besluttet at fokusere på sig selv og sin passion for ejendomsudvikling, et område han allerede har beskæftiget sig med de seneste år. “For første gang i mange år skal jeg fokusere på mig selv. Det glæder jeg mig til,” udtaler Nicolai Seebach, som ser ejendomsudvikling som sin fremtidige karrierevej, trods det mindre økonomiske udbytte fra virksomheden end forventet.