Khloé Kardashian har for nylig delt en video på det sociale medie Instagram, der har fået fans til at hævde, at ‘den’ ikke er ægte.

Den kendte realitystjerne Khloé Kardashian har flere gange valgt at tage til genmæle, når der er blevet kommenteret ting på hendes billeder og videoer, som hun ikke er enig i.

LÆS OGSÅ: Kanye West spottet på date med ny kvinde

For nylig delte hun en video, hvor man kunne se hende træne og strække ud. I denne video er der en række af hendes følgere, der mener, at man kan se, at hun har fået implantater i bagdelen.

Efter at flere havde kommenteret dette, besluttede Khloé Kardashian sig for at svare igen, men det fik ikke folk til at undlade at holde fast i, at det skulle være sandt.

“Omg. Du kan se hendes implantater, når hun strækker ud. Det er et andet lag af hendes bagdel oven på hendes bagdel,” var der en person, der skrev som kommentar til videoen, der var blevet delt på en fanside om Khloé.

I videoen kan man se, at den kendte realitystjerne strækker ud iført et par lilla træningsbukser, som hun har valgt at kombinere med et par lyserøde speakers.

“Ja, jeg kan også se det. Der er noget på hendes bagdel. Som om, at der er noget ekstra,” skrev en anden, mens en tredje skrev: “Undskyld, men hvis hendes bagdel er naturlig, har jeg en ejendom ved havet i Arizona, som jeg kan sælge til hende.”

“Det er ikke implantater. Det er indsprøjtninger,” tilføjede en fjerde person, mens en femte person skrev: “Medmindre hendes træningsbukser har en pude. Jeg ved det ikke. Der er noget galt, men hey, hun betalte, så de er hendes.”

Den 37-årige Khloé var dog hurtig til at afvise, at der skulle være hold i de mange kommentarer om enten implantater eller indsprøjtninger.

LÆS OGSÅ: Blev single for otte uger siden: Nu dater realitystjerne kendt rapper

“Lol. Fjollede gås. Det er træningsbuksernes design. Det er så sjovt, ha! I vil bare tro på noget dårligt,” lød det fra hende.