Nu bekræfter det engelske Kongehus, at det sker i dag.

Efter at have tilbragt en måned i Norfolk med sin familie vender Prins William tilbage til sine officielle pligter. Prinsen af Wales, hans hustru Prinsesse Kate og deres børn, Prins George, Prinsesse Charlotte og Prins Louis, har opholdt sig i deres hjem, Anmer Hall, hvor de har tilpasset sig efter nyheden om Prinsesse Kates kræftdiagnose.

Læs også: Nu er første smugkig på TV 2’s nye stjernespækkede serie klar

Prinsessen af Wales, meddelte i marts i en emotionel video, at hun var i behandling for kræft, fundet efter tests i forbindelse med en større operation. Familien var fraværende ved påskesøndagsgudstjenesten i St George’s Chapel som følge af diagnosen.

Kensington Palace har annonceret, at Prins William i dag vil besøge Surrey og Vestlondon for at fremhæve vigtigheden af lokalsamfundets og miljøorganisationers arbejde. Han vil starte med et besøg hos Surplus to Supper, en velgørenhedsorganisation, der omfordeler overskudsmad, og efterfølgende besøge et ungdomscenter, der modtager mad fra organisationen.

Læs også: Nu er det officielt: Prins Harry sender stærkt signal til kong Charles

Det skriver Hello Magazine.

Prins William og hans ældste søn, Prins George, deltog også i en fodboldkamp med Aston Villa, deres første offentlige fremtræden siden sundhedsmeddelelsen.

Læs også: Deler nyt om Royal Run: Afslører spektakulær ankomst

En talsperson for Kensington Palace fremhævede, at reduktion af madspild er centralt for Prinsen, der i 2020 lancerede The Earthshot Prize, en global miljøpris for at fremme løsninger, der kan reparere og regenerere planeten. I 2021 vandt Milano en Earthshot Prize for deres madhubs, der hjælper med at distribuere overskudsmad til trængende samfund