Skuespiller Ezra Miller, der er kendt for rollen som ‘The Flash’ og for sin rolle i ‘Fantastiske skabninger’, er blevet anklaget for indbrud.

Den 29-årige skuespiller skulle angiveligt være brudt ind i et hjem i Vermont, hvor han har stjålet alkohol. Og det er langt fra den eneste forbrydelse, han er blevet anklaget for i løbet af det seneste års tid.

LÆS OGSÅ: Kanye West fejrer Kim Kardashians brud fra Pete Davidson

Ifølge politiet i Vermont begik den kendte skuespiller indbrud i en privat bolig i Stamford i maj. Her skulle han angiveligt have stjålet flere flasker med alkohol, fremgår det af en officiel pressemeddelelse ifølge Page Six.

Der var ikke nogen hjemme i det hus, hvor han brød ind, hvilket han angiveligt skulle have gjort den 1. maj kl. 17.55.

Selvom der ikke var nogen hjemme, tyder meget dog på, at Ezra Miller ikke har kigget sig ordentligt for. Det har nemlig vist sig, at der installeret videoovervågning i huset.

I politirapporten fremgår det, at de har gennemgået overvågningsvideoer fra huset, som betyder, at de har haft grund til at sigte skuespilleren for indbruddet.

Det tyder dog på, at Ezra Miller har været væk i et stykke tid, for i rapporten står det skrevet, at han blev ‘lokaliseret’ i søndags.

LÆS OGSÅ: Stripper sætter prins Harrys underbukser til salg: Forventer enorm pris

I denne forbindelse fik han at vide, at han skulle møde op hos Vermont Superior Court Bennington’s Criminal Division i slutningen af september i år.