Podcastværten Joe Rogan har aldrig været bleg for at tale lige ud af posen. Det har flere gange ført til, at han har fået kritik for sine udtalelser.

Flere gange har Joe Rogan bragt sig selv i fedtefadet med kontroversielle udtalelser. Og det har den amerikanske podcastvært igen formået at gøre.

LÆS OGSÅ: Johnny Depp spottet med mystisk kvinde: Nu er hendes identitet afsløret

Denne gang er han blevet lagt for had på de sociale medier, efter at være kommet med en kontroversiel udtalelse om hjemløse.

Udtalelsen er han kommet med i en episode af hans populære podcast ‘The Joe Rogan Experience’, hvor han havde selskab af komiker Tom Segura. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

I denne episode taler de om hjemløse, der lader deres ting ligge på gaden, hvor de fylder – og det er tilsyneladende noget, der er til stor irritation for Joe Rogan.

Det giver han i hvert fald udtryk for, da Tom Segura siger, at det er de hjemløses ejendele, og at man ikke blot kan fjerne dem, da det vil være et brud på loven.

“Du ville blive anholdt. Hylende morsomt. Men de ville ikke anholde dig, hvis du skød nogen. Måske skal man bare gå ud og skyde de hjemløse,” lyder det herefter fra Joe Rogan.

Det har ført til kritik på de sociale medier, hvor mange ikke har fanget, at det er en joke, der handler om politiet i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Efter Top Gun-succes: Tom Cruise vil købe millionvilla i London

Ifølge TMZ beskyldes politiet i Los Angeles nemlig for at være lempelige i forhold til kriminalitet, der involverer skydevåben. Alligevel er det dog langt fra alle, der bryder sig om udtalelsen.