Nu er der et nyt eventyr i vente.

Grøn investor og iværksætter Tommy Ahlers overtager formandsposten efter tidligere EU-klimakommissær og klimaminister Connie Hedegaard, der som følge af CONCITOs vedtægter stopper efter to perioder på samlet otte år. 

Sådan lyder meldingen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ  Efter afslørende dokumentar: Nu taler 'Pyrus'-Jan Linnebjerg ud om tiden efter

Formandsskiftet sikrer fortsat ambitiøs udvikling af tænketanken som videnspartner i den grønne omstilling.  Tommy Ahlers har siddet i CONCITOs bestyrelse i to år og er som visionær grøn investor og iværksætter drevet af at skabe resultater ved at omsætte ideer og nye teknologier til værktøjer for den grønne omstilling. Samtidig har Tommy Ahlers som tidligere uddannelses- og forskningsminister og klimaordfører for Venstre arbejdet for grønne ambitioner og konkrete løsninger på klimakrisen.

Senest har Ahlers været med til at stifte ventureselskabet Look Up Ventures, der har fokus på at skabe grønne skalerbare løsninger indenfor blandt andet materialer, energi, fødevarer og CO2-fangst. Han er desuden adjungeret professor ved DTU.

LÆS OGSÅ  Deler stor Caroline Wozniacki-nyhed: Endelig ved vi mere

Connie Hedegaard bevarer en tilknytning til CONCITO som ekstern rådgiver med særligt fokus på EU’s grønne omstilling og international klimapolitik. 

Nyt menigt medlem af bestyrelsen er Eva Jensen, afdelingschef for klima, energi og transport i Det Europæiske Miljøagentur.

CONCITOs bestyrelse består herefter af: Formand Tommy Ahlers, økonom og professor ved Københavns Universitet, Peter Birch Sørensen, CSR-chef i Dagrofa, Signe Frese, dekan ved Københavns Universitets Natur- og Biovidenskabelige fakultet, Katrine Krogh Andersen, underdirektør i PKA, ansvarlig for bæredygtige investeringer, Dewi Dylander samt det nye medlem, Eva Jensen.