I et fotoshoot med sine søstre, overlod Kendall Jenner intet til fantasien, da hun var iført en meget lille g-streng.

Selvom det ikke er usædvanligt at se Kardashian- og Jenner-søstrene iføre sig afslørende outfits, har Kendalls seneste billeder på de sociale medier alligevel gjort indtryk på hendes 151 millioner følgere.

Den 25-årige model har delt billeder og videooptagelser, der tager én med bag kulisserne på et fotoshoot med sin søster Kim Kardashians brand, Skims. På disse billeder og videoer ses hun iført en lille rød g-streng og en matchende BH. 

Blot otte timer efter, at hun havde delt billederne, havde de fået næsten 10 millioner ‘Synes godt om’ og mere end 46.000 kommentarer med på vejen fra fans. Mange af dem beskrev hendes krop som ‘vanvittig’. 

Selv den britiske tv-vært Piers Morgan, der er kendt for ikke at holde sig tilbage, kommenterede på billederne. Det gjorde han ved at stikke til søstrene Kim og Kylie. 

“Hvis jeg Kim og Kylie, ville jeg stoppe med at blive fotograferet med Kendall,” skrev han på Twitter. 

Mange var enige i hans udtalelser, mens andre slog tilbage og sagde, at alle kvinders kroppe skulle fejres. 

“Jeg er ikke en fan. Men du kan ikke benægte, at de alle ser fantastiske ud,” skrev en bruger, mens en anden skrev: 

“Som mor til en 14-årig datter, finder jeg dette trist. Jeg prøver mit bedste for at give min pige et sikkert sted at vokse op. Vi har alle forskellige former, størrelser, farver, religioner, og hver og en af dem er lige så vigtige som den næste. Sammenligning kan være misbrug, og det skal stoppe.”

Flere af Kendalls fans var dog klar med rosende ord. Flere af dem skrev blandt andet, at hun så ‘uvirkelig ud’. 

“Din krop er en velsignelse, pige,” skrev én, mens en anden skrev: “Du er så fantastisk.” 

“Hellige helvede,” skrev en tredje, mens en fjerde skrev: “Hun er den smukkeste og mest naturlige. Det er det, der får hende til at se så meget bedre ud.”

Selv hendes egen søster Khloe gav hende en kommentar med på vejen: “Hvordan kan du være et virkeligt menneske. Du er så fantastisk, at jeg ikke kan klare det.”