Superstjernen Kendall Jenner har endnu engang delt billeder med sine følgere, hvor hun poserer i badetøj, og denne gang er der ikke meget overladt til fantasien.

Billederne viser Kendall i forskellige badetøjsstile og skaber opmærksomhed blandt hendes millioner af følgere.

Når Kendall Jenner ikke er på den røde løber ved store begivenheder som Met Gala eller medvirker i reklamekampagner for mærker som Marc Jacobs, er hun ofte at finde i en bikini eller en såkaldt thongkini.

Den kendte supermodel har prøvet et utal af badetøjsstile og formår altid at imponere og skabe opmærksomhed med sit valg af badetøj.

Kendall er ikke bange for at udfordre grænserne for strandpåklædning og ifører sig også G-strengsbikinier, når hun føler sig inspireret.

De seneste billeder af Kendall Jenner har fået mere end 8 millioner likes på Instagram og intet mindre end 21.500 kommentarer. Dog er der en meget spredt holdning til billederne blandt følgerne.

Mange roser Kendall for at gå forrest og ikke være bange for at vise sig frem, mens andre mener, at det bliver for meget. Dette vidner om, at Kendall fortsat er en polariserende figur i offentlighedens øjne og skaber debat med sine valg af påklædning.