Den populære sangerinde har tabt sig adskillige kilo.

Kelly Clarkson har været en uundgåelig kraft i musikverdenen siden hun vandt den første sæson af ‘American Idol’ i 2002.

Med sin kraftfulde stemme, ærlige sangskrivning og karismatiske personlighed har hun vundet hjerterne hos millioner af fans verden over. Fra hits som “Since U Been Gone” og “Because of You” til hendes ærlige og inspirerende taler om selvkærlighed og accept, har Kelly Clarkson cementeret sin status som en elsket pop- og rockstjerne.

LÆS OGSÅ  Sussis udtalelse kommer bag på mange: Savner faktisk ikke Leo

Hun har også gennemgået et stort vægttab, hvilket hun også har delt med offentligheden.

Det skriver Se og Hør

Den amerikanske sangerinde Kelly Clarkson har formået at tabe adskillige kilo, men det har ikke været uden hjælp fra Hollywoods yndlingsvægtabsmiddel.

Der er mange store vægttabshistorier i kendisland for tiden, og nu er den 42-årige Kelly Clarkson også hoppet med på bølgen.

I et afsnit af sit talkshow “The Kelly Clarkson Show” fortæller den tidligere “American Idol”-vinder til den 68-årige Whoopi Goldberg om sit vægttab.

LÆS OGSÅ  Det havde du aldrig gættet: TV 2-stjerne afslører særlig fortid

Whoopi Goldberg nævner, at hun personligt har tabt sig betydeligt takket være diabetesmedicinen Mounjaro.

Det er i denne sammenhæng, at “Because of You”-sangerinden indrømmer, at hun også har nået sit vægttabsmål ved hjælp af et vægttabsmiddel – dog ikke Ozempic eller Wegovy.

“Min medicin er en anden slags, end folk tror, men jeg endte med at være nødt til at gøre det, fordi mine blodprøver blev så dårlige,” siger Kelly Clarkson og tilføjer, at hun var lang tid om at erkende sit behov for at tabe sig.

Herunder kan du se en video fra Kelly Clarksons Instagram-profil, hvor vægttabet tydeligt kan ses: