Country-sangeren og den firedobbelte Grammy-nominerede havde et forrygende look til musikkens største aften.

Ingrid Andress tør om nogen at blotte sig på den røde løber til den store Grammy Awards 2023.

Country singer-songwriteren, 31, ankom til Grammy’s røde løber i 2023 klædt i en sort string-kjole med slanke stropper designet af den ukrainske modedesigner, Svitlana Bevza, fra tøjmærket BEVZA.

Kjolen

Kjolen, er stylet af Kat Typaldos, havde også et halter-neck slips og en trekantet udskæring foran, som ifølge en pressemeddelelse var inspireret af det traditionelle trekantede sjal, der blev båret rundt om hovedet og skuldrene på ukrainske kvinder.

For at afrunde det statement-skabende look, tilbehørede Andress med statement-dråbeøreringe og bar en knold fra 90’erne og en subtil smokey øjenskygge.

I år er Andress klar til bedste country-duo/gruppeoptræden for “Wishful Drinking”, som markerer hendes fjerde Grammy-nik.

“Feel Like This”-sangerinden åbnede for nylig op for PEOPLE om hendes seneste musikdrop, Good Person, et album på 13 numre, der virkelig oversætter hendes knuste og reparerede hjerte.

“Jeg havde virkelig brug for at træde tilbage og finde ud af, om jeg var glad eller ej,” fortalte hun om oprettelsen af ​​albummet. “Hvis jeg ikke havde den tid, ville jeg nok have et helt andet album.” siger sangfuglen.

Og at passe ind i en “kasse” er ikke, hvad Andress leder efter, uanset om det er inden for mode eller musik.

Sit autentiske jeg

“Jeg er bare mit autentiske jeg og ønsker at forbinde mig med mennesker på den måde,” sagde kunstneren til PEOPLE i 2021 forud for udgivelsen af ​​hendes Amazon-kortfilm, A Lady Like That.

Hun fortsatte: “Jeg kommer aldrig til at passe ind i en boks bare for at passe ind. Jeg vil altid gerne være mit autentiske jeg og forbinde mig til mennesker gennem rigtige historier, som for mig er, hvad countrymusik er. Men jeg håber folk går væk og siger: ‘Åh, det handler i virkeligheden mere om historierne og forbinder mere end det er noget andet’.”

Se den forrygende kjole herunder: