Under den historiske kroning den 6. maj stjal den yngste prins, Louis, opmærksomheden fra mange gæster.

Under dronningens platinjubilæum var alle øjne på Louis, som lavede fjollede ansigter, dækkede sin mors mund og rakte tungen ud i ansigtet på hende.

Ifølge Carter begyndte Louis at blive urolig, og Kate havde en snak med ham, hvor hun forklarede, hvad der foregik. Charlotte viste også en smule uro, men da hun er ældre, kunne hun kontrollere det bedre.

Eksperter afslørede, at Kate brugte små tricks for at holde sine børn i skak. Under “The Big Help Out”, hvor briterne samles for at hjælpe deres lokalsamfund, kunne den kongelige familie ses deltage i forskellige aktiviteter, såsom bueskydning og gravearbejde ved en spejderhytte i Slough.

Prinsesse Charlotte blev fotograferet, mens hun malede, og George kørte en gravko, mens han sad på sin fars skød.

Da Kate, William og deres børn skulle spise skumfiduser over et åbent bål, afslørede Kate sit kælenavn for Louis.

“Put den på bålet, Lou-bugs!” kunne hun høres sige.

Det er velkendt, at hvert medlem af den kongelige familie har et kælenavn. Afdøde dronning Elizabeth blev kaldt Lilibet af sin familie, fordi hun ikke kunne udtale sit eget navn, da hun var meget ung. Harry kaldte angiveligt Kate Middleton for ‘Cath’ og sin bror William for ‘Willy.’

Briterne lærte, hvilket kælenavn Williams børn havde givet ham, da tv-kokken Ainsley Harriott fortalte, at børnene havde fundet på det efter at have lyttet til et radiointerview, han havde lavet, hvor han