Sponsoreret indhold

Vidste du, at der findes adskillige mobilabonnementer, hvor en eller flere streaming-tjenester er inkluderet? Med et sådant abonnement får du adgang til timevis af spændende underholdning med de største Hollywood-stjerner. Vi dykker ned i mulighederne i artiklen her. 

Hvis du er typen, der abonnerer på 3-4 streaming-tjenester, vil du stensikkert kunne spare en del penge, såfremt du vælger et mobilabonnement med streaming inkluderet

Sagen er nemlig den, at der efterhånden findes en del fine mobilabonnementer, hvor adgang til x antal streaming-tjenester er inkluderet, og hvis du vælger et af disse abonnementer, vil du typisk få glæde af en art mængderabat, hvor din udgift til dit mobilabonnement kommer til at være lavere, end hvis du separat abonnerede på de streaming-tjenester der er inkluderet i abonnementet. 

Hvilke udbydere tilbyder mobilabonnementer med adgang til streaming?

Det virker til, at tendensen er, at flere og flere teleudbydere vælger at føje et eller produkter til deres abonnementsportefølje, hvor adgang til streaming er inkluderet. 

Derfor er det ikke urealistisk, at nedenstående liste med udbydere, der på nuværende tidspunkt tilbyder mobilabonnementer med streaming inkluderet, er endnu længere om et års tid: 

  • Telmore
  • Oister
  • CallMe
  • CBB Mobil.

De fleste byder på vælg selv-pakker

Hos teleudbyderne er man udmærket klar over, at folk har vidt forskellige ønsker til de streaming-tjenester, de ønsker at kunne tilgå. 

Nogle kan ikke leve uden Amazon Prime, mens andre er mest til Netflix. 

Netop fordi folk har divergerende ønsker til, hvilke streaming-tjenester de ønsker adgang til, byder langt de fleste teleudbydere på mobilabonnementer med streaming inkluderet, der kendetegnes ved en høj grad af fleksibilitet.

Som regel kan du nemlig – hos de fleste udbydere – finde et par vælg selv-pakker, hvor du frit kan vælge adgang til x antal streaming-tjenester mellem x antal streaming-tjenester.

Det lyder meget godt, men binder jeg mig ikke for evigt?

Nej, det gør du på ingen måde. 

Det der med uhørt lange bindingsperioder i mobiltelefon-industrien er heldigvis noget, der hører fortiden til.

I dag findes der nemlig stort set ingen udbydere, der kører med bindingsperioder, hvilket vil sige, at hvis du bliver træt af dit mobilabonnement, kan du let og hurtigt skifte til et andet.

Hvilke streaming-tjenester kan jeg få adgang til via et mobilabonnement?

Hvilke streaming-tjenester du kan få adgang til via et mobilabonnement, afhænger af, hvilken udbyder du vælger. 

Telmore er blandt de førende udbydere, når det kommer til mobilabonnementer med streaming inkluderet, og vælger du et abonnement hos denne udbyder, vil du kunne få adgang til en eller flere af følgende streaming-tjenester:

  • TV2 Play
  • Netflix
  • HBO Max
  • Disney+
  • Sky Showtime
  • Viaplay.