Kaley Cuoco og hendes partner, skuespillerkollegaen Tom Pelphrey, er netop blevet forældre til deres første barn. De har fået en lille pige ved navn Matilda Carmine Richie.

De nybagte forældre nyder tiden med deres lille prinsesse og deler søde billeder af hende på sociale medier. Under graviditeten har Kaley kæmpet med voldsomme humørsvingninger og været meget utilpas.

Derfor planlægger parret at få deres næste barn med hjælp fra en surrogatmor.

Se billederne fra Instagram længere nede i artiklen.

Cuoco blev født i Camarillo, Californien, og begyndte allerede at optræde som barn. Hendes første store tv-rolle kom i 2002. Her fik hun rollen som Bridget Hennessy i tv-serien ‘8 Simple Rules’. Derefter var hun en del af rollebesætningen i tv-serien Charmed.

Det var dog først med rollen som Penny i ‘The Big Bang Theory’, at Cuoco for alvor blev kendt. Serien var en enorm succes, og der blev lavet 12 sæsoner.

Cuoco modtog flere nomineringer for sin præstation i serien. Hun vandt en People’s Choice Award i 2014 for “Favorite Comedic TV Actress”.

Udover sit arbejde som skuespillerinde er Cuoco også kendt for sin kærlighed til heste. Hun har flere heste og har også konkurreret på højt niveau.