Justin Biebers optræden på Rolling Loud, endte med at få helt galt.

Hailey Bieber og Selena Gomez’ påståede online-drama har skabt store debatter og overskrifter på det seneste.

Og dramaet nåede ud til at ramme toppen, da Justin Bieber gik på scenen for at optræde, mens hans fans begyndte at råbe skældsord og skrige efter Justins Biebers optræden.

Justin Bieber, der for nylig aflyste de resterende datoer på sin Justice Tour, havde været gæsteoptrædende for at lukke Don Tolivers sæt på den populære hiphop-festival i Inglewood.

Da de forlod scenen, begyndte fans at slå ud mod “Love Yourself”-sangerinden om Hailey Bieber, ifølge en festivalgængers video, der blev lagt ud på TikTok.

“F*** Hailey Bieber!” en fan skreg og fik andre til at fortsætte i samme stil. 

Snart begyndte flere fans at slutte sig til.

Nogle brugere i kommentarfeltet i videoen stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor Justin sagde noget. Men mange kommentatorer kaldte hånene “rystende”, “unødvendige” og “chikane og mobning”.

“Hvorfor tror folk, det er okay??” sagde en bruger.

“Folk skal stoppe med at blande sig i andres forretninger.”

Fans på festivalen reagerede sandsynligvis på det påståede online-beef mellem Gomez, Kylie Jenner og Hailey Bieber, som begyndte sidst i sidste måned med en påstået lamineret øjenbrynspøg.

Gomez postede en selvironisk video, hvor hun beklagede, at hun “laminerede mine bryn for meget.”

Cirka tre timer senere lagde Jenner et billede af sig selv på Instagram Stories med ordene “det var en ulykke ?????” placeret over hendes øjenbryn.

Samme dag postede Bieber også en TikTok af sig selv, Kendall Jenner og sangerinden Justine Skye, der læbesynkroniserede med ordene:

“Jeg siger ikke, at hun fortjente det, men jeg siger, at Guds timing altid er rigtig.” Hun slettede senere indlægget, men andre har siden genindsendt det.

Nogle mennesker online antog, at rækken af ​​indlæg var rettet mod Gomez. Inden for få dage meddelte Gomez, der for nylig blev den mest fulgte kvinde på Instagram, at hun tog en pause fra sociale medier.

“Only Murders in the Building”-skuespilleren vendte tilbage til sociale medier i søndags med en makeup-tutorial. (Den 30-årige sanger-skuespiller grundlagde Rare Beauty-kosmetiklinjen.)

I kommentarerne bønfaldt hun fans om at “vær venlig at tage hensyn til andre menneskers mentale sundhed.” “Mit hjerte har været tungt, og jeg vil bare det bedste for alle,” fortsatte hun. “Al min kærlighed.”

Gomez datede Justin Bieber på en berømt måde fra 2011 til 2018. I en af ​​hendes “off”-perioder i 2015 og 2016 datede Hailey Justin. Parret giftede sig umiddelbart efter, at Justin Bieber og Selena Gomez afsluttede tingene i 2018.

Kærlighedstrekanten affødte sit eget drama, selvom parret tilsyneladende begravede stridsøksen i november, efter at spekulationer omkring deres angiveligt fyldte forhold dukkede op.

Hailey, 26, har ikke offentligt talt om det nylige påståede øjenbrynsdrama med Gomez. Men midt i dramaets højdepunkt i februar afviste Jenner angiveligt fejde-rygterne i kommentarerne og skrev: “det er nu.” “Ingen had mod Selena nogensinde, og jeg så ikke hendes øjenbryn,” sagde den 25-årige makeup-mogul ifølge Page Six.

Gomez sekunderede Jenners udtalelse og kommenterede: “Det hele er unødvendigt. Jeg er fan af Kylie!”