Den 87-årige dømte afsoner lige nu en livstidsdom, efter at det blev opdaget, at han havde holdt sin datter, Elisabeth, fanget i 24 år.

Fritzl holdt hende indespærret i et lydisoleret fangehul under sit østrigske hjem, mens han overbeviste resten af ​​hans familie om, at hun var løbet væk og sluttede sig til en kult.

I løbet af den tid voldtog han Elisabeth tusindvis af gange og blev far til syv børn gennem det incestuøse misbrug.

Et af børnene døde kort efter fødslen, mens tre andre blev bragt ud af fangekælderen for at bo hos Fritzl og hans kone, som blev godkendt som plejeforældre.

Sagen chokerede verden, da den blev afsløret i 2008, efter at Elisabeths datter Kerstin fik lov til at komme ud af kammeret for at modtage lægehjælp.

Hun rakte modigt en seddel skrevet af Elisabeth til lægepersonalet, som underrettede politiet.

I 2009 blev Fritzl dømt til livstid bag tremmer, og han forbliver spærret inde i Stein-fængslet – Østrigs mest sikre psykiatriske fængsel.

Chokerende nok arbejder han nu på en bog med hjælp fra advokat Astrid Wagner, ved navn ‘Die Abgruende des Josef F’ oversat til ‘Josef F’s afgrunde’.

Passager citeret i østrigske og tyske medier ser Fritzl fremsætte en lang række påstande, der viser, at han stadig ikke er villig til at tage ansvar for sine forbrydelser.

Ud over at argumentere for, at han er ‘et godt menneske’ og en ‘ansvarlig familiefar’, praler han også med at modtage ‘hundredvis af breve’, mest fra kvinder ‘der er forelsket i mig’.

Fritzl giver også udtryk for, at han ikke forstår, hvorfor hans kone Rosemarie – som ikke kendte til hans forbrydelser – forlod ham. Det skriver LADbible.

Andre passager trykt af lokale tabloider gør påstanden om, at den tidligere elektroingeniør blev far til en række uægte børn rundt om i verden, idet han sagde, at han har ‘børn med flere indiske kvinder’ og en afrikansk søn, som ‘i dag er en respekteret advokat’.

Hvad angår sit liv bag tremmer, beskriver Fritzl, hvordan han blev ven med en sexarbejdermorder, der laver mad til ham i fængslet.

Fritzl forklarer, at han undgår at gå i fængselsgården, da ‘der er et par fanger, der bare venter på at kunne banke mig’.