Cykelrytter Jonas Vingegaard afslører, at hans drøm om at renovere et hus sammen med kæresten Trine må vente, mens han fokuserer på sin karriere og deltagelse i Tour de France i juli.

Vingegaard-familien er i øjeblikket engageret i et stort boligprojekt, idet de har købt et nyt hus i Glyngøre og bygger et helt nyt hus på samme tid.

Den talentfulde nordjyske cykelrytter har oplevet en succesfuld periode i sin karriere, og hans deltagelse i Tour de France vil utvivlsomt give yderligere momentum.

Men trods succesen på cyklen har Vingegaard stadig drømme uden for sporten, som må sættes på pause, indtil karrieren tillader det. I et interview med B.T. fortæller han om ønsket om at renovere et hus sammen med kæresten Trine.

“Det er helt sikkert stadig en drøm, men jeg har slet ikke tid til det nu. Det kommer ikke til at ske, mens min karriere er i gang. Det er mere et projekt til senere,” siger han.

I øjeblikket er det primære fokus på forberedelserne til Tour de France, som inkluderer træningslejre i Frankrig og Spanien, samt deltagelse i etapeløbet Critérium du Dauphiné i begyndelsen af juni.

Selvom parret i øjeblikket bor i Glyngøre, er det usikkert, om dette fortsætter. Sidste år købte de et drømmehus ved vandet med udsigt til Sallingsundbroen. De ejer også en villa på samme vej, som de købte i 2019 og har revet ned for at bygge et nyt hus til svigermor og hendes mand.