Man kan slet ikke se, at J.Lo har rundet de 50 år.

Jennifer Lynn Affelck – bedre kendt som Jennifer Lopez eller J.Lo – er verdensberømt for hendes sange som ‘Ain’t yo mama’, ‘On the floor’ og ‘Jenny from the block’, og hun har desuden gjort det som danser, sangskriver og modedesigner. 

Ydermere har det 53-årige multitalent medvirket i adskillige film; hvoraf man for eksempel kan nævne ‘Hustlers’, ‘The wedding planner’ og ‘Maid in Manhattan’.

Der er altså ingen tvivl om, at J.Lo har mange talenter, og ét af dem er hendes udseende. 

Udover at være sanger, sangskriver og skuespiller er hun nemlig også model, og det ses tydeligt, hvis man ser på hendes Instagram-konto (@jlo). 

Her deler hun jævnligt smukke billeder af sig selv med sine mere end 240 millioner fans, og det hænder også af og til, at hun deler letpåklædte billeder til stor begejstring for mange af hendes fans.

Senest har hun delt billeder af sig selv, som blev taget i forbindelse med hendes samarbejde med undertøjsmærket Intimissimi, og her er hun naturligvis iført noget af mærkets undertøj. 

J.Lo har delt en række billeder fra shootet, og opslaget har fået et godt stykke over én million ‘likes’. 

I kommentarfeltet skriver folk ting som: “Strålende og perfekt,” “Du er meget smuk” og “En fantastisk og smuk kvinde.”

“Jeg kan ikke vente med at vise jer, hvad jeg planlægger med Intimissimi […],” skriver superstjernen selv i opslaget, som mildest talt er blevet taget godt imod på det sociale medie.

Efterfølgende har Lopez offentliggjort, at kollektionen, som hun har lavet i samarbejde med Intimissimi, nu er på gaden. Det kan du læse mere op ved at trykke her