For realitystjernerne Janni Ree og Pernille Nygaard blev en ellers stille tirsdag aften pludselig dramatisk, da de under en hundetur blev angrebet.

Overfaldet førte dem til Bispebjergs akutmodtagelse.

31-årige Pernille Nygaard og 53-årige Janni Ree, var ude at gå tur med Jannis to Mops-hunde, da en større og bidsk hund pludselig gik til angreb på de små hunde. Pernille reagerede hurtigt og forsøgte at redde de små hunde ved at kaste sin krop over dem. Dette resulterede dog i, at den store hund i stedet angreb hende.

Som følge af hundeangrebet blev Pernille bidt på både sit lår og sine hænder, hvilket førte til, at hun mistede følelsen i sine fingre på grund af kraftig blødning. Derfor måtte de to realitystjerner besøge Bispebjergs akutmodtagelse for at få hjælp.

Hundeangrebet fandt sted tæt ved Jannis hjem, men hverken hunden eller dens ejer blev genkendt af hende.

Janni roser Pernilles hurtige handling for at redde hendes hunde og fortæller, at de overvejede at anmelde hændelsen til politiet. Dog valgte de i stedet at haste hjem på grund af Pernilles kraftige blødning.

Efter en lang ventetid på Bispebjerg forlod realitystjernerne hospitalet ved 01-tiden.

Pernille Nygaard har det nu godt og er ved at komme sig efter hændelsen, mens hun bor hos Janni Ree.

Hun fortæller, at hun tror, personalet på Bispebjerg fik sig et godt grin, da hun ankom med Jannis hjemmelavede forbinding lavet af toiletpapir.