I et nyligt interview med Se&Hørs ‘Sladderministeriet’, løfter Janni Ree sløret for en række anklager over for den tidligere bedste veninde og medvirkende i TV3’s ‘Forsidefruer’, Amalie Szigethy.

52-årige Janni Ree og 31-årige Amalie Szigethy, er måske bedst kendt for deres dynamik i ‘Forsidefruer’, hvor deres aldersforskel på 22 år ofte blev skildret som kilden til en række dramatiske øjeblikke. Trods dramaet og aldersforskellen, blev de to kvinder tætte gennem showet og deres venskab fortsatte længe efter showets ophør.

Dog har det offentlige venskab mellem de to kvinder for nylig taget en skarp drejning. En offentlig krig er nu blevet udkæmpet, hvor ingen af parterne er enige om, hvem der i virkeligheden har afsluttet venskabet.

Den første antydning af denne offentlige strid opstod, da Ree slettede alle fotos af Szigethy fra sin Instagram profil. Da hun blev spurgt om dette, insisterede Ree på, at alt ville blive løst. Men Szigethy, den følgende dag, afviste denne påstand og sagde, at de to bestemt ikke ville blive venner igen.

Ree reagerede på Szigethys svar ved at hævde, at Szigethy lyver og at hun, Ree, er den, der har valgt at afslutte venskabet. Hun tilføjede også, at hun har truffet denne beslutning efter at have modtaget et opkald fra Szigethy midt om natten.

Overraskende påstand

Under sit interview i ‘Sladderministeriet’ gik Janni Ree endnu et skridt videre og hævdede, at Amalie Szigethy ikke selv kan skrive sine beskeder og i stedet har en ghostwriter. Ree forklarede, at de beskeder hun normalt modtaget fra Amalie er så uforståelige, og dermed må det ifølge hende være en anden, der skriver for Amalie.

“Så har hun en veninde, der skriver for hende. For det er ikke Amalie, der skriver selv – Amalie kan jo slet ikke stave eller skrive. De beskeder jeg har fra Amalie, der kan jeg slet ikke forstå, hvad hun skriver. Så hun har jo en skribent til at skrive det her for hende,” fortæller hun i interviewet.

Denne uenighed mellem de tidligere veninder er tilsyneladende langt fra slut.