Forsidefruen politianmeldte to tidligere veninder i starten af januar, og nu er der nyt i sagen.

I starten af januar fortalte Janni Ree, at hun var blevet nødsaget til at melde to af sine såkaldte veninder til politiet, da de chikanerede hende og Karsten med grove beskeder.

Karsten Ree, 77, modtog et brev med beskyldninger om utroskab fra Jannis side. Men han stoler på sin hustru.

Janni Ree er mildest talt i chok, efter hun forleden opdagede, at en nu tidligere veninde, anonymt sendte et brev til Karsten Ree med påstande om, at Janni havde været ham utro.

Det har resulteret i en politianmeldelse og et venskab, der er lagt endegyldigt i graven.

Det bekræfter Janni Ree.

“Karsten fik et anonymt brev i postkassen. Der stod, at jeg havde været ham utro og at jeg bare ventede på, at han døde, så jeg kunne arve lejligheden.”

“De ting, som folk nu kan finde på at skrive.”

Og fortsætter:

“Der er ikke noget nyt under solen, for folk elsker at skrive, at jeg er en golddigger, men det er jo endnu mere groft, når det er to, man har stolet på, og som man rent faktisk har lukket ind i sit liv, siger Janni Ree i et interview.

Janni Ree har siden været i dialog med politiet, som tager sagen alvorligt, og i og med at chikanen er forsat, falder der nu brænde ned, ifølge Janni.

Læs også: “Karsten Ree modtog anonymt brev: Janni Ree har en affære

“Politiet har sagt, at de vil give tilhold og sigte dem for freds- og æreskrænkelse. Jeg har lige udfyldt de sidste papir i går, fordi det er så grænseoverskridende, det der sker. De bliver ved, og de prøver at lave et karaktermord,” forklarer Janni Ree, da HER&NU møder hende på den røde løber i Folketeateret.

“De bliver ved med at proppe ting på nettet, og de kontakter mine arbejds-forbindelser og prøver at få dem vendt imod mig,” forklarer Janni og Karsten supplerer:

De roder op i Jannis fortid og siger, at hun er eks-kriminel.

Janni Ree ønsker stadig ikke at fortælle, hvem de politianmeldte veninder er.