Forsidefruen har politianmeldt sin tidligere veninde. Hun kom med nogle vilde anklager om at Jannie Ree skulle have en affære med en anden mand.

Karsten Ree, 77, modtog et brev med beskyldninger om utroskab fra Jannis side. Men han stoler på sin hustru.

Janni Ree er mildest talt i chok, efter hun forleden opdagede, at en nu tidligere veninde, anonymt sendte et brev til Karsten Ree med påstande om, at Janni havde været ham utro.

Det har resulteret i en politianmeldelse og et venskab, der er lagt endegyldigt i graven.

Det bekræfter Janni Ree.

– “Karsten fik et anonymt brev i postkassen. Der stod, at jeg havde været ham utro og at jeg bare ventede på, at han døde, så jeg kunne arve lejligheden.”

“De ting, som folk nu kan finde på at skrive.”

Og fortsætter:

“Der er ikke noget nyt under solen, for folk elsker at skrive, at jeg er en golddigger, men det er jo endnu mere groft, når det er to, man har stolet på, og som man rent faktisk har lukket ind i sit liv, siger Janni Ree i et interview.

Er nu meldt til politiet

Det er to nu tidligere veninder, som der har skrevet brevet, men Janni Ree ønsker ikke at sætte navn på, hvem det er.

– “Det vil jeg ikke udtale mig om. Det er bedre at tie navnet ihjel. Jeg vil kun sige, at jeg ikke vil udtale mig om, hvem de to personer er,” understreger hun tydeligt.

Hun konfronterede ikke de to kvinder, da hun opdagede, hvad det var, de havde gjort.

– “Nej, for jeg gik straks til politiet med en advokat. Den ene kender politiet allerede til, og de tager imod alle de her ting, og så samler de sammen, så hvis der bliver mere, kan det blive til et tilhold,” fortæller forsidefruen.

Når politiet overhovedet registrerer det, skyldes det, at de to kvinder ikke kun sendte brevet til Karsten Ree.

– “Hun sendte det også til nogle af mine veninder, og det er ulovligt, at brevet blev sendt rundt til andre. Så er det bagvaskelse”, slår Janni groft fast.

Tarvelige rygter

Det er ikke første gang, at forsidefruen og Karsten Ree har skullet lægge ryg til ondskabsfulde rygter fabrikeret af misundelige mennesker.

– “Vi har hørt meget gennem tiden. Der er også folk, der har skrevet, at Karsten har været mig utro. Det er åbenbart sådan noget, folk gør ved kendte. Det er jo nemt at skyde på folk på den måde og gøre dem kede af det.” forklarer hun.

“Men det er altid ubehageligt, når nogen, der er tætte på en og som man stoler på, lige pludselig finder på sådan noget sammen bag ens ryg. At der bliver lavet noget bag ens ryg med noget, der er så ondt og tarveligt, når man slet ikke er uvenner med dem,” lyder det trist.

Karsten Ree vil have ro nu

Janni glæder sig over, at det er relativt nye veninder, der står bag det frygtlige brev.

– “Nu er det heldigvis ingen af dem, jeg har kendt længst tid. Den ene har jeg kendt i to år, og den anden har jeg kendt lidt mere,” kommer det fra Janni Ree.

Desuden er Janni glad for, at hun er gift med en mand, der ikke så let lader sig gribe af drama.