Derfor er Janni tilbage i Danmark uden ægtemanden.

Karsten og Janni Ree er et af Danmarks mest populære par.

Derfor er det heller ikke gået manges næse forbi, at DBA-milliardæren og den tidligere forsidefrue forleden rejste til Afrika sammen, hvor de fik fejret Jannis Fødselsdag.

Den nylige fødselar er nu taget tilbage til Danmark uden sin ægtemand, og over for HER & NU forklarer hun hvorfor:

“Karsten er i Afrika, jeg er taget hjem uden ham. Han har godt af at være lidt længere tid dernede, og jeg vil gerne hjem til hundene og alt det andet, jeg har herhjemme, så otte dage for mig er rigeligt. Karsten har en masse og hygge sig med og passe på ham.”

LÆS OGSÅ: Vender den tilbage? Nu er der nyt om TV 2-hittet ‘Sygeplejeskolen’
LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg har fået fjernet begge bryster: Sådan går det efter operationen

Janni fortæller yderligere, at Karsten sørgede for en særlig gave i form af penge, som Janni kunne bruge efter eget ønske:

“Jeg fik nogle penge til at købe, hvad jeg ville – noget jeg havde lyst til”, afslører Janni, men holder til gengæld øvrige detaljer hemmelige. Hun fortæller hverken, hvad pengene er brugt på, eller hvor mange penge hun fik af sin mand.

Karstens forlængede ophold i Afrika betyder dog ikke, at parret skal vente længe med at se hinanden igen. Ifølge Janni kommer Karsten nemlig hjem inden påske.

Har før fået penge af Karsten

Den i dag 54-årige Janni Ree fortalte for år tilbage, at hun i 50-års fødselsdagsgave fik 10.000 kroner af Karsten, som hun frit kunne bruge.

Det løftede hun sløret for i B.T.-podcasten, ‘Det vi taler om’.

Hvorvidt hun igen har fået et femcifret beløb vides som sagt ikke, og det det ser ud til at forblive et mysterium i lang tid fremover.