Annoncørbetalt indhold

Hvis du er førstegangsgravid og førstegangsfødende, har du garanteret allerede gjort dig en masse tanker om, hvad du skal købe for at blive helt klar til fødslen og den første tid med baby. Der er dog særligt 3 forskellige ting, du skal købe for at blive klar til livet som mor. Læs med herunder og få en indkøbsliste med 3 forskellige ting, du skal købe som kommende mor. 

Ammepude

Planlægger du at amme din baby, skal du uden tvivl huske at købe en ammepude. En ammepude er designet til at give både dig og din baby støtte, når du ammer. Med en ammepude bliver du ikke træt i kroppen, når du mange gange dagligt skal amme din baby. For ja, det kan faktisk blive en smule trættende! Ammepuden giver dig desuden mulighed for at amme liggende. Dette er en fordel for dig, der er meget sengeliggende med din baby.

Ventetøj

Selvom den gravide krop er smuk og mirakuløs, er den også stor, rund og tung. Jo længere hen du kommer i din graviditet, jo større bliver din mave. Din krop bliver fyldt med vand, og du vil derfor opleve at du bliver mindre og mindre komfortabel i dit normale tøj. Her er løsningen: ventetøj! Det smarte ventetøj er designet til kommende mødre i alle størrelser og former. Her er der plads til maven i al sin fine form. Du kan blandt andet få ventetrøjer og ventebukser, som lukkes nedenfor eller omkring maven. Find dit ventetøj hos Mamalicious.

Amme bh’er

Selvom en ammebh ikke altid er en nødvendighed, er det uden tvivl en god anskaffelse. Ligesom din mave vokser under graviditeten, gør dine bryster det også. De bliver fyldt med mælk til babyen. Vælger du at amme, skal du have mulighed for at amme dit barn, uanset hvor i verden, du befinder dig. Dette gør en ammebh langt lettere! Ammebh´en er designet sådan, at du blot kan klipse skålen af og på, når du skal amme. Du kan have ammebh´en under kjoler, trøjer, T-shirts og toppe, uden det kan ses! Der findes et hav af forskellige ammebh´er, så det gælder om at finde dem, der passer bedst til dig.