Nye fotos er kommet frem af den amerikanske skuespiller, der ikke er blevet set offentligt i de sidste to år.

Jack Nicholson, den berømte skuespiller fra USA, har holdt sig ude af rampelyset i en længere periode og har ikke haft en rolle i en spillefilm i 13 år. Han medvirkede sidst i den romantiske komedie ‘How Do You Know’ fra 2010 og gik på pension som 73-årig efter en enestående karriere.

Den næsten 86-årige Jack Nicholson har en imponerende karriere bag sig, som mange skuespillere drømmer om. Gennem sin tid i branchen, der begyndte i 1950’erne, har han opnået 12 Oscar-nomineringer, hvilket gør ham til den mest nominerede mandlige skuespiller nogensinde. Han har vundet prisen tre gange for filmene ‘Gøgereden’, ‘Tid til kærtegn’ og ‘Det bli’r ikke bedre’.

Nicholson er også kendt for roller som Oberst Nathan Jessep i ‘Et spørgsmål om ære’ og Jokeren i ‘Batman’ fra 1989. Hans mest ikoniske rolle vil dog altid være som Jack Torrance i Stanley Kubricks film ‘Ondskabens Hotel’.

Efter et liv fyldt med festivitas og ofte at have været til stede ved Los Angeles Lakers basketballkampe, har stjernen trukket sig mere og mere tilbage fra offentligheden. Det var derfor en sjælden begivenhed, da Jack Nicholson for nylig blev set. Faktisk er det to år siden, han sidst blev spottet offentligt. Det britiske medie Daily Mail rapporterer dette og har også offentliggjort billeder af den næsten 86-årige Hollywood-stjerne.

Der har også været rygter om, at flere af hans venner har udtrykt bekymring for, at Jack måske vil ende med at dø alene i sit hjem.

Herunder kan du se de nye billeder af Jack Nicholson fra Daily Mail.