Sangerinden fryder sig over, at rapperen ‘Playboi Carti’ er røget en tur ind og spjælde den.

Rapperen og sangerinden Iggy Azalea fryder sig over sin kendte ekskærestes anholdelse.

“Been there. Done that. Warned you.”

Sådan lyder det fra sangerinden Iggy Azalea på Twitter i kølvandet på den nyhed, der kom ud tirsdag omkring hendes ekskæreste Playboi Carti.

Her kom det frem, at den amerikanske rapper er blevet anholdt, efter han angiveligt skal have taget kvælertag på sin gravide kæreste.

Playboi Carti og Iggy Azalea har en to år gammel søn sammen, men er langt fra på talefod og har ikke været det siden deres brud.

Derfor fryder det nu den australske sangerinde, at eks’en er havnet i spjældet. Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie delte Iggy Azalea det førnævnte tweet tirsdag aften dansk tid, hvorefter hun få øjeblikke senere delte endnu et opslag.

Playboi Carti er sigtet for grov vold mod sin gravide kæreste.

“Forestil dig, at du har en gravid kæreste, som du lader som om ikke eksisterer, før det kommer frem, at du også mishandler dem,” skriver sangerinden og henviser til, at offentligheden ikke kendte til rapperens kæreste før anholdelsen.

32-årige Iggy Azalea skriver også på Twitter, at Playboi Carti med det borgerlige navn Jordan Carter “sjældent” ser deres fælles søn, Onyz.

Ifølge sangerinden ser han kun sønnen, når “han har brug for at flygte fra sine problemer og fra pressen, der vil høre om hans seriemisbrug af kvinder”.

Ifølge TMZ er Playboi Carti blevet sigtet for grov vold mod sin gravide kæreste, fordi han angiveligt skal have taget fat om halsen på hende og holdt fast, indtil hun ikke kunne trække vejret.

Episoden skal være sket omkring jul, da kvinden var 14 uger henne i sin graviditet. Her skal de to have skændtes om en faderskabstest.

Kvinden har fortalt politiet, at hun efter kvælertaget flygtede ud til sin bil, men at rapperen fulgte efter hende og angreb hende atter engang for at stoppe hende fra at ringe til politiet.

Playboi Carti har afvist anklagerne gennem sin advokat.