Konen blev 75 år.

Musikverdenen og fans af den legendariske danske sanger Peter Belli sørger endnu en gang, da nyheden om hans hustru, June Bellis, bortgang er blevet offentliggjort.

June Belli, som stod ved siden af Peter Belli gennem tykt og tyndt i deres imponerende 56 års ægteskab, sov stille ind i sit hjem onsdag den 20. marts 2024. Hun blev 75 år gammel.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse som Hollywood.dk har modtaget.

I den følelsesladte pressemeddelelse udtalt af familien og offentliggjort af Peter Bellis pladeselskab, Target Group, lyder det:

“Det er med stor sorg, vi må meddele, at vores elskede mor, mami og svigermor, June Belli, er gået bort. June sov stille ind derhjemme onsdag 20. marts 2024”.

LÆS OGSÅ: Ny serie på TV 2: Iben Hjejle og Tessa indtager hovedrollerne

LÆS OGSÅ: Janni Ree har forladt Afrika uden Karsten: Nu forklarer hun årsagen bag

Familien beder foruden om ro til at bearbejde tabet.

June Belli, som blev gift med Peter Belli i 1967, blev et fast og støttende punkt i sangerens liv og karriere. Deres langvarige ægteskab blev ofte fremhævet som et sjældent og beundringsværdigt eksempel på varig kærlighed i showbusiness. Sammen oplevede de op- og nedture, mens de delte en livslang kærlighed til musik og hinanden.

Med Peter Bellis bortgang i juni 2023 og nu June Belli, efterlader de et dybt savn, men også en arv af kærlighed, musik og familiære bånd, der vil fortsætte med at inspirere.

Vi fra Hollywood.dk kondolerer for tabet.