Det lyder, at ‘House of Cards’-stjernen Robin Wright skal skilles fra sin ægtemand Clément Giraudet.

Hvis TMZ har ret, så er skuespiller Robin Wright, der blandt andet er kendt for sin rolle i den populære ‘House of Cards’, snart en fri fugl.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Derfor kan prins William ikke tilgive prins Harry

Det amerikanske medie, der er kendt for ofte at være først med nyheder fra Hollywood, skriver nemlig, at hun har søgt om skilsmisse fra sin mand.

Den 56-årige skuespillerinde er gift med Clément Giraudet, der er chef for VIP-relationer i modefirmaet Saint Laurent. Nu lyder det dog, at det ikke vil være tilfældet meget længere.

Ifølge TMZ har de fået indsigt i en række dokumenter, der er blevet indsendt til en domstol i forbindelse med skilsmissen. Ud fra disse dokumenter har mediet kunne se, at hun valgte at søge om seperation den 31. juli i år.

Den kendte skuespillerinde er ikke gået i dybden med, hvad der har ført til, at hun vil skilles. I de indsendte dokumenter fremgår der blot, at det er ‘uforenelige forskelle’, der ligger til grund for, at hun ønkser at blive skilt.

LÆS OGSÅ: Sylvester Stallone har fundet sammen med konen ingen

Parret har været gift i fire år, men de har ingen børn sammen. Derfor kommer der altså ikke til at være en kamp om forældremyndigheden mellem Robin Wright og Clément Giraudet.