Sanger og skuespiller Hilary Duff er i stor sorg, efter ekskæresten, Aaron Carters, død. Han blev kun 34 år gammel.

I et opslag på det sociale medie Instagram, giver sanger og skuespiller Hilary Duff udtryk for, at han er i stor sorg, efter hendes ekskæreste, Aaron Carter, lørdag blev fundet død.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Sådan blev Aaron Carter fundet

“Jeg er dybt ked af, at livet var så hårdt for dig, og at du var nødt til at kæmpe foran hele verden. Du havde en charme, der var fuldstændig sprudlende. Mit teenage-jeg elskede dig dybt,” lyder det blandt andet i hendes opslag.

Opslaget kommer i kølvandet på, at den 34-årige sanger Aaron Carter blev fundet død i sit hjem i Lancaster i Californien.

Ifølge TMZ var det en husholderske, der fandt ham livløs i hans badekar. Hun forsøgte at tilkalde hjælp, men der var intet at gøre.

Efterfølgende har flere reageret på hans alt for tidlige død, hvilket blandt andet omfatter hans storebror, Nick Carter. De to havde ellers et meget anstrengt forhold til hinanden.

Men Duff har altså også haft brug for at dele sine tanker og sine følelser.

Duff og Carter var kærester, da de begge var 13 år. De havde et romantisk forhold til hinanden i tre år, hvilket bød på både op- og nedture.

I flere år kæmpede Carter med sit mentale helbred og med misbrugsproblemer, hvilket har ført til, at han flere gange har trukket overskrifter.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez brød sammen i bilen: Frygter at hun ikke kan få børn

Tidligere på året var han i misbrugsbehandling, da han arbejdede for at få sin forældremyndighed tilbage, så han kunne få lov til at se sin søn, Prince.