Usete billeder af hertugen af Sussex, Meghan Markle, vil blive udgivet af hendes far Thomas Markle samt hendes halvsøskende Samantha og Thomas Jr.

På det ene billede der er kommet frem, ser man en ung Meghan Markle, der sidder på restaurant og spiser sammen med sin familie.

De andre billeder samt usete optagelser ventes at komme frem i en særlig 7NEWS Australia-udsendelse, Disse billeder og videoer optagelser skulle vise Meghan Markles opvækst. Det første billede som kan ses længere nede i artiklen, er blevet delt af journalisten, Taylor Auerbach på Twitter og han skriver, at Meghan “aldrig ønskede, at verden skulle se dem,”

Meghan ses iført en hvid bluse med håret trukket tilbage. En kort trailer for 7NEWS-udsendelsen viser også optagelser af Meghan, der tager en sejrsrunde på sin skoles sportsplads efter at være blevet kåret til homecoming-dronning.

Auerbach udtaler, at interviews med Markle-familien vil indeholde den “fulde, eksplosive sandhed om verdens mest berømte kvinde og den familie, hun forlod”.

Dette sker, mens Meghan har skrevet kontrakt med et top talentbureau i USA, hvor planen er, at hun skal vende tilbage til Hollywood.

“Dette træk antyder, at Meghan igen er interesseret i at forfølge nye muligheder, da WME er et stort talentbureau med forbindelser og ekspertise i underholdningsbranchen, der kan hjælpe hende med at sikre højprofilerede projekter;” fortæller Mark Boardman, der er underholdningsekspert til Newsweek.

Herunder kan du se billedet, som Meghan Markle ikke havde regnet med, at hele verden skulle se.