Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var til barnedåb i Tyskland, men de måtte skynde sig hjem

Lørdag var der barnedåb i det tyske i Berleburg. Her var kronprins Frederik og Mary med, som gæster. De måtte dog skynde sig hjem. Der var nemlig andre forpligtigelser.

Kronprinsparret har ofte et pakket program, og de må derfor også tit skynde sig fra det ene arrangement til det andet.

Der var heller ikke megen tid til at slappe af denne gang, da der allerede søndag var lagt op til det næste i den pakkede kalender.

Kronprinsen er protektor for VM i Badminton, som løber over stablen disse dage. Desværre måtte han skuffet se det store medaljehåb, Viktor Axelsen, ryge ud i kvartfinalen til den stærkt spillende inder, Prannoy Kumar.

Men heldigvis har der været andre danske badminton-stjerner, der har præsteret. Og medaljejagten er derfor ikke slut.

Doublefinalen byder nemlig på dansk deltagelse med Anders Skaarup og Kim Astrup. Og det er denne finale, der har trukket Frederik hurtigt hjem til Danmark.

Om han tager den resterende familie med som tilskuere i Royal Arena vides ikke. Men begrundelsen for det hurtige retur var altså møntet på finalestævnet. Det skriver Billedbladet.

Om det bliver til danske guldmedajler, kan man finde ud af, når kampen løber af stablen ca. kl 16. Den bliver vist på TV2 sport.

Frederik har dog forsøgt at gøre sit for at give gejst til de danske spillere. Det kan du læse mere om i artiklen: Kronprins Frederik i overraskende fremmøde