Kronprins Frederik overraskede sportsstjerner med fremmøde og tale til spillerne

Kronprins Frederik overraskede danske sportsstjerner, da han pludselig mødte op.

Fremmødet var ikke blevet meldt ud på forhånd, og derfor var der sikkert mange af de danske sportstjerner, der var overraskede over, at Kronprinsen pludselig var blandt dem og ville lege med.

Det er ingen overraskelse, at Frederik er vild med sport. Og at han pludselig stod i Brøndby hallen blandt danske badminton stjerner, var derfor ikke helt ved siden af.

Han var dog ikke tilfreds med kun at se på. Kronprinsen ville nemlig vise sine egne evner med en fjerbold.

Hans evner kunne dog uden tvivl ikke hamle op med de danske badmintonstjerners. Det var nemlig det kommende Badminton VM, de danske spillere forberedte sig på.

Derfor skulle Frederik imponere navne som: Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Mia Blichfeldt og mange flere. Stjerner han naturligvis alle hilste på.

Frederik er protektor for VM i Badminton, der begynder mandag d. 21 August i Royal Arena.

Kronprinsen havde naturligvis også taget nogle ord med til spillerne, som Kongehuset har delt i et facebookopslag, skriver Billedbladet:

– “Brøndby Hallen var fyldt med både godt humør og intensitet, da jeg i dag, som protektor for VM i Badminton, overværede de sidste forberedelser blandt de danske spillere. Det var en stor fornøjelse at få lov til at se og høre om spillernes forberedelser frem mod verdensmesterskabet, som starter på mandag i Royal Arena i København.”

Kongehuset slutter facebookopslaget:

– Held og lykke til spillerne og hele den danske trup. H.K.H. Kronprinsen.

Også Kronprinsesse Mary har været ude på besøg for nyligt, det kan du læse mere om i artiklen: Kronprinsesse Mary var til indvielse af Skolecenter Jetsmark: En elev følte der manglede noget