Den verdenskendte model har aldrig været bleg for at forkæle hendes følgere – og det beviser hun nu, at hun stadig ikke er.

Det kan godt være, at Helena Christensen fylder 54 år senere i denne måned, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere. 

Det viser hun i et opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien. 

Og selvom modellen havde sin storhedstid i 1990’erne, hvor hun blandt andet var på forsiden af verdens største modemagasiner og gik modeshows for Victoria’s Secret, så er hendes knap 1 millioner følgere stadig ellevilde med hende. 

Det er bestemt ikke første gang, at modellen tiltrækker sig masser af opmærksomhed ved at dele afslørende billeder på hendes Instagram-profil. Man skal ikke mange uger tilbage, før dette var tilfældet. 

Billedet af den smukke 53-årige Helena, der ligger frit tilgængelig på hendes offentlige Instagram-profil, har i skrivende stund knap 11.500 likes. 

Billedet på hendes offentlige Instagram-profil, der som navnet antyder, sørger for at alle kan se goderne, er taget i hvad vi må formode er en have. 

På billederne kan man se modellen, der poserer i en have iført sort lingeri og rød læbestift.

“En rose er en rose, men lingeri er en bedre gave,” skriver hun til opslaget, hvor hun holder to roser i hånden.

Billedet har også fået en række brugere til tasterne, der hylder det smukke billede af modellen: 

“Gaven, der bliver ved med at give…” skriver en af hendes følgere, mens en anden skriver:

“Stadig ufatteligt smuk”.