I 1994 blev Brad Pitt og Gwyneth Paltrow smaskforelskede i hinanden under optagelserne til filmen ‘Se7en’. Det var starten på et par turbulente år i Paltrows kærlighedsliv, som inkluderede både forlovelse med Pitt og et efterfølgende forhold til Ben Affleck.

Men nu åbner den 50-årige skuespillerinde op om sin fortid med de to Hollywood-stjerner i en ærlig samtale i podcasten ‘Call Her Daddy‘.

Paltrow deler indsigter om deres personligheder og afslører endda, hvordan begge Hollywood-stjerner var i sengen.

Ifølge Paltrow var Brad Pitt den mest romantiske af de to, mens Ben Affleck var den sjoveste. Hun beskriver dog, at de begge var gode kyssepartnere. Men hvad angår deres præstationer under lagnerne, var det Affleck, der efter Paltrows mening var teknisk uovertruffen, selvom hun også havde stor kemi med Pitt.

Efter at have afsluttet sine forhold til Pitt og Affleck, fandt Paltrow kærligheden med Coldplay-forsanger Chris Martin. Parret giftede sig i 2003 og var sammen indtil 2014. De har to børn sammen: datteren Apple på 18 år og sønnen Moses på 17 år.

Paltrow indrømmer under podcasten, at hun rødmer ved tanken om, at hendes datter måske lytter med og får indblik i hendes romantiske fortid.

Podcasten ‘Call Her Daddy’ er kendt for at få stjerner til at tale åbent om deres sexliv og præferencer. Det var blandt andet også tilfældet for nyligt, hvor sangeren Christina Aguilera i den grad åbnede op.