Det er efterhånden ikke den dansker, der ikke kender Gustav Salinas.

Den danske kendis er blevet kendt via gennem flere reality-programmer, herunder ‘For lækker til love’, hvor han endte med at medvirke i mere end 80 afsnit.

Sådan skriver HER & NU.

LÆS OGSÅ  Kort før afrejse: 'Først til verdens ende'-deltager modtager livsændrende besked

I podcasten ‘Fabulous – med Gustav & Alexander’ løfter Gustav Salinas nu sløret for, at han havde én særlig klausul i kontrakten med TV 3:

“I alle de år jeg lavede reality, havde jeg en klausul – en kontrakt, hvor der stod, at jeg ikke måtte have en kæreste, fordi jeg lavede ‘For lækker til love’, og det giver også god mening, fordi programmet handlede om, at jeg skulle date, så hvis jeg havde en kæreste, så kunne jeg ikke date”, udtaler han.

Til HER & NU fortæller Gustav ydermere, hvor mange penge han fik for at være med i programmet – og det var ikke så lidt endda. På trods af, at Gustav ‘kun’ arbejdede to måneder om året, men at han alligevel fik en fast sum hver måned:

LÆS OGSÅ  Lene Beier står frem: kampen er svær

“Jeg fik en fast løn hver måned. Jeg tror, jeg fik 60.000 kroner om måneden, men så arbejdede jeg kun to måneder om året, og så fik jeg det beløb hver måned. Jeg tjente godt i forhold til, at jeg ikke lavede så meget”, forklarer han.

I dag er Gustav gået en helt anden vej, og han er nu selvstændig, personlig træner og ejendomsinvestor.