Snart kan du opleve værten i nye rammer.

Fra din tv-skærm til din højtaler.

Abdel Aziz Mahmoud, kendt for at ønske TV 2’s seere en god aften i ‘Go’ aften live’, træder nu ind i en ny æra af sin karriere.

Fra 1. maj vil han være den nye vært på TV 2’s nyhedspodcast ‘Dato’, samtidig med at han fortsat vil optræde på ‘Go’ aften live’ lejlighedsvist.

LÆS OGSÅ  Midt i graviditet: ‘De unge mødre’-stjerne kæmper for retten til børnene - igen

Abdel annoncerede den spændende overgang på det sociale medie X. Han udtrykte sin entusiasme for det nye kapitel, men beroligede samtidig sine følgere om, at han ikke helt vil forsvinde fra ‘Go’ aften live’.

“Min primære arbejdsplads bliver ‘Dato’, og så kan jeg en gang imellem hjælpe vennerne på ‘Go’ aften’. Den variation er lige, hvad jeg har brug for,” sagde Abdel til TV 2.

Før Abdel blev et velkendt ansigt på TV 2, havde han allerede opbygget et solidt ry på DR, hvor han var vært på ‘Aftenshowet’. Derudover har han tidligere vist sine evner i radioen som vært på ‘Smæk for skillingen’ på P3, hvilket gør den nye rolle som podcast-vært til et naturligt skridt i hans karriere.

LÆS OGSÅ  Bogelskere, glæd jer: Thomas Vinterberg skal filmatisere elsket Astrid Lindgren-bog

Podcasten ‘Dato’ blev lanceret den 1. april på Podimo som en del af et eksklusivt samarbejde mellem TV 2 og streamingtjenesten, der huser mange populære danske podcasts. Fans og lyttere kan også tilgå ‘Dato’ via TV 2 Nyhedernes app, hvilket sikrer, at Mahmouds nye stemme når ud til et bredt publikum.