En ung kvinde har i en viral video hævdet, at hun er den forsvundne Madeleine McCann. Nu er der nyt om sagen.

En kvinde ved navn Julia Wendell, der hævder at være Madeleine McCann, fordi hun har samme øjenfejl som Maddie, har delt sin tro på dette på de sociale medier, da hun ikke været i stand til at få et svar fra politiet i Polen eller Storbritannien.

På de sociale medier har hun tigget om at få taget en DNA-test, så hun kan bevise, at hun er den lille britiske pige, der forsvar fra en ferielejlighed i Praia da Luz, Portugal, i maj 2007.

Men Francisco Marco, der er privatdetektiv og direktør for Metodo 3, som er det firma, der er blevet hyret af Gerry og Kate McCann, er ikke overbevist om Julias påstand, skriver Daily Star.

“Uden at kende detaljerne i dybden, hænger det ikke sammen for mig. Jeg tror ikke, det er hende,” har Francisco Marco udtalt til den spanske avis El Independiente.

Tidligt i sin efterforskning udtalte Marco, at han var overbevist om, hvem der havde taget den dengang 3-årige pige, og at han var tæt på at redde hende fra en pædofil bande i Nordafrika.

I samme ombæring lovede han i april 2021, at Madeleine ville være hjemme ’til jul’.

Flere gange har tysk politi udtalt, at de mener at have manden, der har bortført og dræbt Madeleine, siddende bag tremmer. De mener, at det er den dømte Christian Brueckner, der står bag, men de har ikke fundet tilstrækkeligt med beviser i denne sag.

Hans campervan, en karakteristisk VW T3 Westfalia, blev efter sigende set i nærheden af feriestedet Praia da Luz i Portugal, hvor den britiske pige forsvandt.

Brueckner er tidligere dømt for overgreb mod unge piger, samt en række indbrud. Det er kendt, at han har boet i Portugal mellem 1995 og 2007, og at han er mistænkt for flere voldtægter og andre forbrydelser i den periode.

Julia har gentagne gange udtalt, at hun ‘kan’ være Madeleine og har hævdet, at en traumatisk hændelse har slettet stort set alle hendes minder fra hendes barndom.

Hun er 21 år gammel, men mener, at hun har fået den forkerte dato for sin fødsel. Madeleine blev født i maj 2003, hvilket betyder, at hun vil være 19 år gammel, hvis hun stadig er i live.

“Jeg tror, jeg kan være Madeleine. Jeg skal bruge en DNA-test,” har Julia skrevet på sin profil på Instagram.

“Politiets efterforskere fra Storbritannien og Polen forsøger at ignorere mig. Jeg vil fortælle min historie her. Hjælp mig.”

Hun siger, at hun ikke kan være sikker på, hvem hun er, hvis hun ikke kan få en DNA-test: “Jeg kan ikke huske at være blevet taget væk. Jeg kan ikke huske stort set hele min barndom.”

Gerry og Kate McCann har udtalt til Daily Star, via en talsmand, at de er ‘villige til at se på alle spor’.

“Familien tager ingen chancer. De er villige til at se på alle spor. Det er vigtigt, at de ser på alle faktorerne. Pigerne ligner hinanden. Det er der ingen tvivl om,” lød det.

“Hvis det, hun siger, er sandt, er der en chance for, at det kan være hende. Det hænger sammen.”