Da GloRilla gav koncert i søndags i Rochester, New York, endte det i en tragedie.

En koncertgænger er død, andre alvorligt såret da de skulle forlade GloRilla Showet i Rochester.

Koncerten endte i en tragedie, da en person blev dræbt, og ni andre blev såret i en flok af mennesker, der forlod showet.

Dødsfaldet blev rapporteret til at være en 33-årig kvinde, som blev erklæret død efter hendes ankomst til Strong Memorial Hospital.

Derudover blev yderligere ni koncertdeltagere såret i nærkampen, herunder to kvinder i kritisk tilstand mandag morgen.

De øvrige syv blev meldt indlagt med ikke-livstruende skader.

“Skaderne ser ud til at være et resultat af en stor menneskemængde, der skubber mod udgangene efter beretninger om personer, der hørte, hvad de troede var skud,” siger politiløjtnant Nicholas Adams i Rochester.

Associated Press og det lokale dagblad The Democrat & Chronicle rapporterede, at da betjentene kom til koncertstedet, Main Street Armory, fandt de sårede mennesker, men ingen med skud- eller stiksår, i modsætning til nogle af de første nødopkald, der kom fra scenen.

GloRilla tweetede om sine bekymringer kort efter midnat ET, omkring en time efter det dødelige stormløb.

“Jeg hører lige nu om, hvad der skete wtf,” skrev hun. “At bede alle er ok,” tilføjede hun sammen med en række tårer-emoji.

Foto: Twitter

Rochesters borgmester Malik Evans på en pressekonference:

“Dette er en tragedie af episke proportioner. Det er noget, som alle os, der elsker koncerter, bekymrer sig om… Når du går til koncert, forventer du ikke at blive trampet ned. Dine kære forventer, at du kan komme hjem og tale om den oplevelse, du havde ved den store koncert.”

Der er endnu ingen beviser på, at der var blevet afløst skud eller hvad det var årsag til den forfærdelige hændelse.

Brandvagter har kigget på, om koncerten opfyldte reglerne, selvom at marskalken gennemførte en årlig inspektion i december og fandt, at stedet var “aktuelt og i overensstemmelse med alle brandregler”.

Dødsfaldet og kvæstelserne skete, da undersøgelser og efterklang stadig dvæler over 10 koncertgængeres død ved Travis Scotts Astroworld Festival i november 2021.