Hvis de bliver spurgt, er svaret klart.

Michael og Jeanette fandt hinanden i DR-programmet ‘Gift ved første blik’ og har siden deres bryllupsdag været uadskillelige. Deres forhold er blevet stærkere, og nu bor de sammen i Jeanettes hus i Køge, hvor de deler deres daglige liv.

Faktisk skal de snart giftes igen. Det har parret tidligere delt.

Under Reality Awards sommerfest på Bakken blev parret spurgt, om de ville overveje at deltage i flere tv-programmer fremover. Svaret var ja, og de havde allerede et bestemt program i tankerne.

LÆS OGSÅ  Takker af: Leonardo Dicaprio klar til pension om et år

Michael fortalte HER&NU/Realityportalen, at de begge er gør-det-selv entusiaster og følger programmer som ‘Nybyggerne’ og ‘Sommerdrømme’. Derfor kunne de godt se sig selv deltage i et lignende show.

Jeanette var enig og roste Michaels færdigheder som handyman. Han har allerede bygget både en terrasse og en reol i deres hjem. Michael forklarede: “Jeanette fandt en reol, men den var meget dyr, så jeg sagde, at sådan en kan jeg godt bygge.”

Michaels selvtillid var ikke ubegrundet, for reolen blev bygget, og Jeanette var yderst tilfreds med resultatet. “Den er bare blevet meget bedre, end en snedker kunne lave den. Den er så flot,” sagde hun.

LÆS OGSÅ  TV 2 vil forbyde danskerne det: Får uventet opbakning

Det er klart, at Michael og Jeanette ikke kun har fundet kærligheden, men også deler en passion for gør-det-selv projekter.

Det bliver spændende at se, om vi i fremtiden får mulighed for at følge Michael og Jeanette i nye tv-eventyr, hvor de kan fremvise deres færdigheder og måske inspirere andre par til at prøve kræfter med gør-det-selv projekter.