I en episode af podcasten ‘Du har det ikke fra mig’ delte Stephanie ‘Geggo’ Karma en meget personlig anekdote om en intim og kærlig, men også yderst smertefuld oplevelse mellem hende og hendes mand, Cengiz. Anekdoten stammer fra en tid, hvor Geggo stadig ammede deres datter Alba.

Under et julefrokostarrangement, hvor Geggo og Cengiz deltog, skulle Alba overnatte med sin farmor for første gang. Ved hjemkomsten fandt Geggo ud af, at hendes mælkeproduktion var i top, og hun kunne ikke finde sin brystpumpe, mens Alba sov. Smerten fra det overfyldte bryst var næsten ubærlig for Geggo, der følte sig magtesløs.

“Jeg kunne ikke finde min brystpumpe, mens Alba sov. Jeg kan slet ikke beskrive den smerte, det er, når ens bryst er fyldt op med mælk,” fortæller hun i podcasten.

Cengiz trådte til og tilbød en kærlig løsning ved at foreslå, at Geggo skulle prøve at malke mælken ned i et glas. Det fungerede desværre ikke, da det var alt for smertefuldt for Geggo, og derfor måtte de forsøge sig med et andet alternativ. Cengiz, som den omsorgsfulde og kærlige mand han er, hjalp Geggo ved at suge mælken fra hendes bryst og spyttede det ned i et glas.

Geggo og hendes veninde og medvært Lea, alias ‘Burger’, deler denne og andre historier i deres podcast ‘Du har det ikke fra mig‘,