Deltagerne i den nye sæson af populært tv-program indeholder både ‘Forsidefruer’ og andre store kendte.

Igår startede optagelserne til en ny sæson af ‘Stjerner i trøjen’, og deltagerne er så småt begyndt at afsløre deres deltagelse på de sociale medier.

Alt tyder nemlig på, at der er nok at se frem til, når programmet blandt andet byder på gensyn mellem nogle af de tidligere ‘Forsidefruer’.

Både Janni Ree og Jackie Navarro har begge to afsløret deres deltagelse, på deres Instagram-profiler.

“Så må jeg offentliggøre, at jeg skal være med i ‘Sjerner i trøjen’. Jeg glæder mig helt vildt til at udfordre mig selv. Er på vej til Bornholm med en masse skønne mennesker. Ønsk mig held og lykke”

Også reality-stjernen Gustav Salinas melder sig på banen som deltager i programmet.

“Efter 7 års pause er jeg nu tilbage. Jeg troede ikke selv, at jeg ville vende tilbage til realityverdenen. Nogen vil kalde det en dokumentar eller menneskeligt eksperiment, men i bund og grund er det reality, når det er bedst,” skriver Gustav på Instagram og fortsætter:

“Da da jeg fyldte 18 år, der havde jeg en drøm om at komme i militæret. Men jeg blev erklæret uegnet. Jeg fik aldrig en grund. De sagde bare, at jeg ikke ville passe så godt ind. Derfor vil jeg nu gerne vise mig selv, at jeg sagtens kan det med militæret. Og samtidig vil jeg også gerne vise Danmark vise den nye Gustav. Nemlig Gustav 2.0. Så jeg har sagt ja til at medvirke i ’Stjerner i trøjen’.”

På hendes Instagram-story viser ‘Forsidefruen’ Janni Ree desuden, at man også kan se frem til og møde Jan Linnebjerg, Patrick Wozniacki og Camila Dalsgaard, Adam Ild Rohweder som deltagere i programmet.