Lige siden Amalie Szigethy deltog i tv-formatet Paradise Hotel, har hun været et kendt ansigt i Danmark.

Det har stort set været umuligt ikke at støde på Amalie i en eller anden grad, når man tændte for sit tv eller sad og scrollede ned gennem de sociale medier.

‘Forsidefruen’ vil dog ikke være at finde på de sociale medier i nær fremtid, da hun har brug for at trække stikket.

Det fortæller Amalie Szigethy selv i et opslag, som hun netop har lagt ud på Instagram.

“Kære alle Instagram følgere. Jeg har valgt for alle første gang at trække mig her på sociale medier. Det skal siges at der ingen bestemt grund er, blot med eneste tanke på at have mit fokus et andet sted og være tæt på min familie.” lyder det fra Amalie, der fortsætter:

“Det betyder også at jeg kommer stærkere tilbage og at jeg faktisk lidt glæder mig. Jeg elsker at være på sociale medier men jeg elsker også mit liv som I ikke ser og der bliver mit fokus lige nu.
Tak fordi I læste med” slutter hun.

Efter hendes succes i “Paradise Hotel” deltog Amalie i “Divaer i Junglen” i 2011, hvor hun sammen med andre kendte danske kvinder skulle overleve i junglen og deltage i forskellige udfordringer. Dette program øgede yderligere hendes popularitet og skabte grundlaget for hendes egen tv-serie “Amalies Verden”, der fulgte hendes liv og hverdag. “Amalies Verden” blev sendt i tre sæsoner fra 2011 til 2014.

Foruden de nævnte programmer, var Amalie også fast inventar i det populære format ‘Forsidefruer’ på TV3.