Prins William har haft en stor uge. Han tog på den længste tur væk fra familien, lige siden hans kone, Kate Middleton, fortalte omverdenen, at hun har kræft. 

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Overraskende udtalelse: Det sagde Lilibet til Meghan

Han har været væk for at passe sine kongelige pligter i to dage. Denne rejse viser, at Kate må have det bedre, siden han følte sig komfortabel med at tage af sted i så lang tid.

Ifølge en kongelig ekspert er nemlig det et godt tegn, at William føler sig tryg nok til at rejse, da det sandsynligvis betyder, at Kate føler sig stærkere dag for dag. 

William delte også en lille opdatering om Kate på turen. Han sagde, at hun har det godt, og fortalte, at deres børn var misundelige, fordi han var af sted uden dem. Han antydede også, at hele familien måske ville besøge området senere på året.

LÆS OGSÅ  Frederik og Mary bliver konge og dronning: Sådan hyldes de af Carlsberg

I mellemtiden er der lidt drama omkring prins Harry og Meghan Markle, der har været på en slags lille kongelig tur i Nigeria. 

Dette har skabt noget uro i de royale kredse, da kong Charles og prins William mener, at man enten er helt inde eller helt ude af de kongelige pligter.