Nu er der dejligt nyt fra den populære trio.

Nu går ‘Anne Sanne Lis’ sammen igen.

Det fremgår af programmet fra Heartland Festival, som i dag har udsendt en pressemeddelelse med dette års navne.

Heartland kan i dag offentliggøre 14 nye musiknavne til årets program. Blandt de nye navne finder man musiklegender som Anne Sanne Lis og Nile Rodgers & CHIC, samt de franske synthrockere Phoenix og det britiske fænomen Tom Odell. De og dagens øvrige navne kan alle opleves på Heartland 2024 fra den 13.-15. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn. De kommende uger bliver de sidste af i alt 50 musiknavne offentliggjort.

Læs også: Mikkel Hansen stopper karrieren: Nu bryder Nikolaj Jacobsen tavsheden

Det oplyser HAVE Kommunikation i en pressemeddelelse.

Med dagens offentliggørelse er over halvdelen af årets musikprogram offentliggjort, og der tegner sig et billede af et bredt program, som både tæller internationale ikoner fra musikhistorien, veletablerede navne fra hele verden, nogle af tidens bedste livenavne fra den hjemlige andedam og garanteret også en række nye bekendtskaber for publikum på Heartland. Der er samtidig fortsat flere markante navne i vente, som vil blive offentliggjort de kommende uger.

”Jeg er enormt glad for, at det er lykkedes at få Anne Sanne Lis til Heartland til deres eneste danske koncert i år. Det er tilmed deres første koncert i fem år, efter de solgte 70.000 billetter på deres turné i 2019. For mig er de i høj grad lyden af min egen barndom og ungdom, og jeg glæder mig til en kæmpe fest med masser af fællessang i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot. Derudover glæder jeg mig også til, at vi får besøg af Nile Rodgers & CHIC. Nile Rodgers er utvivlsomt en af de helt store i musikhistorien, som har haft kæmpe betydning for generationer af musikelskere – om de ved det eller ej. Jeg håber og tror, at det har været ventetiden værd,” siger direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen.

Læs også: Dårligt nyt til Keld og Hilda Heick: Bliver ikke til noget

Anne Sanne Lis
Det er over 40 år siden, at danskerne første gang forelskede sig i de tre kvinder, som udgør den legendariske trio Anne Sanne Lis. Gennem 70’erne og 80’erne var Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen hver for sig soundtracket til danskernes liv med et utal af evergreens, som stadig er ligeså aktuelle i dag. De var alle tre med til at revolutionere dansk pop og rock, der gik fra en nichetilværelse til et decideret popkulturelt fænomen.

I 2018 fandt Anne Sanne Lis endelig sammen igen og gav en række totalt udsolgte koncerter i de følgende år, hvor man både kunne opleve trioens fælles numre og et udvalg af deres egne mest populære numre. Man kan derfor godt begynde at smøre stemmebåndene, så man er klar, når de tre populære kvinder optræder på Heartland til sommer.

Dagens offentliggørelse til Heartland 2024:

Anne Sanne Lis
Nile Rodgers & CHIC
Phoenix
Tom Odell
Tim Christensen
Tina Dickow
Blaue Blume
Blue Foundation
Selma Judith
Afenginn
Elias Rønnenfelt
Brennen Leigh
Dan Smalley
Zandi Holup