‘Foo Fighters’-bandet mistede deres trommeslager ‘Taylor Hawkins’, men nu er det en god nyhed til fansene.

De vil spille koncerter over hele Amerika og Canada, denne sommer for første gang siden deres bandkammerat ‘Taylor Hawkins’ tragiske død.

Og nu forbereder ‘Foo Fighters’ sig på at afsløre, hvilken trommeslager der skal spille i Taylors’ sted.

En insider tæt på bandet har fortalt til mediet ‘The-Sun.com’, at det bliver ‘Pearl Jam’-rockeren ‘Matt Cameron’, en nær ven af Taylor, som er klar til at substituere som trommeslager, ligesom Angels & Airwaves-trommeslageren Atom Willard.

En kilde fortæller: “The Foos(Foo Fighters red.) har arbejdet med en række musikere tæt på Taylor og bandet i løbet af de sidste par måneder.”

“Matt og Atom er frontløbere til at tromme ved koncerterne, hvoraf den første er i maj.”

“Det vil primært være Matt, men Atom vil være på rotation med ham. De har begge øvet på Studio 606, Foos’ studie.”

“Matt var en god ven af ​​Taylor og er meget tæt på Foos’ frontmand Dave Grohl.” Og slutter af med:

“De endelige arrangementer er ved at blive på plads, men det ser meget sandsynligt ud, at Matt vil spille disse koncerter i hele USA om sommeren.”

Efter at Taylor døde i marts måned sidste år af kardiovaskulært sammenbrud, mens bandet var i Colombia, arrangerede gruppen to store velgørenhedskoncerter.

Ved London-begivenheden på Wembley Stadium i september sidste år spillede Foos med stjerner som Sir Paul McCartney, Roger Taylor og Brian May.

Dave fortalte publikum: “Taylor elskede at jamme med alle og enhver, så denne samling af venner og familie og musikere er samlet af ham, og vi er alle forbundet her i dag af den ene fyr.”

Koncerten oplevede også en genforening af supergruppen Them Crooked Vultures, der består af Dave, Josh Homme og John Paul Jones.

Som en stor fan af Foos er jeg så glad for at se dem forberede sig på at vende tilbage til livemusik.