Endnu en danser havde glædet sig til at vende tilbage i den kommende sæson, men er i stedet blevet valgt fra

Tidligere på dagen kunne medier landet over bringen nyheden om at ‘Vild med dans’-veteranen Michael Olesen var blevet valgt fra, og derfor ikke kommer til at svinge en ny partner rundt på dansegulvet til trods for 15 sæsoner på CV’et.

Og nu kan endnu et navn blive streget af listen over programmets populære dansere, der desværre har fået et trist opkald fra TV2.

Sidste års debutant Eugen Miu, der havde æren af at lære musicalskuespillerinden Andrea Lykke i 2022 hvordan man begiver sig ud i standart/latindans, har også fået afslag fra programmets kommende 20. sæson.

Det offentliggør den skuffede danser selv på hans officielle Instagram-profil.

‘Åh sikke en trist besked jeg fik igår, der er desværre ikke plads til mig i denne omgang af vild med dans.
Jeg havde glædet mig utrolig meget til at lave en sæson mere og vise jer alle hvad jeg havde at byde på, men sådan skulle det ikke være i år’ skriver han i hans seneste opslag.

Dog er intet så skidt at det ikke er godt for noget. Med mere tid i efterårsmånederne, kan han nemlig lægge alt sin fokus på hans nye arbejde.

‘Det positive er dog, at jeg nu kan holde fokus på mit nye arbejde som jeg også er rigtig glad for. Jeg var super taknemlig for at få lov til at være med sidste år og blive en del af vild med dans familien og jeg kommer til at savne jer helt vildt!’.

Den kommende sæson bliver programmets 20. sæson af slagsen, og får premiere den 22. september på TV 2 og TV 2 PLAY.